Карантині норми в АТБ

541

Вже понад рік людство навчилось жити в умовах пандемії. Робити покупки в масці та рукавичках – вже стало звичним. Для того, аби похід у супермаркет був безпечним – мережа АТБ вживає посилених протиепідемічних  заходів. Персонал проходить температурний скринінг, використовує захисні маски та рукавички. Регулярно в магазині обробляють поверхні сертифікованими дезрозчинами. Тому клієнт, що заходить у торгові ряди одного із магазинів АТБ, може бути впевнений – про його безпеку уже подбали.

Пандемія змусила світ та економіку діяти за новими правилами. А відповідальний бізнес – шукати нові шляхи для безпеки своїх клієнтів

Усі магазини «АТБ» забезпечені ефективними засобами для дезінфекції обладнання та приміщень. Такі розчини не токсичні – бо внесені в Держреєстр дезінфікційних засобів і рекомендовані до застосування. Отже, компанія АТБ робить все можливе аби покупки в мережі були безпечні і закликає своїх клієнтів до такого ж відповідального ставлення.

Дбаючи про своїх клієнтів компанія АТБ торік запровадила перший у країні суто – продуктовий онлайн-магазин «АТБ» повного циклу: від приймання замовлення до його доставки одержувачеві. Він користується великою популярністю. Щоб гарантувати якість і безпеку продуктів, в «АТБ» уже багато років заєвропейським зразком контролюють весь шлях продукту: виробництво, транспортування та зберігання в належних умовах. Тож коли клієнт купує товари в цій мережі, він впевнений у їхній якості та безпеці.

 

 

 

" " " "