У Волочиську запрацювала професійна охорона суду

736

14 квітня у Волочиську запрацювала професійна охорона суду. Храм Феміди у місті став 18-им будинком правосуддя, який перейшов під захист Хмельницького теруправління. Працівники охорони у кожному куточку області обіцяють судам посилений захист та професійний супровід.

Спеціальну Службу створили 2 роки тому, аби судовий процес став безпечнішим. Нині Служба судової охорони пильнує півтисячі українських храмів Феміди і географія її чи не щодня розширюється. 14 квітня вартові правосуддя прийняли під охорону ще один суд області.

Так охоронці Феміди вперше заступили на пост охорони у Волочиському будинку суду. Тут на нових колег чекали від дня створення Теруправління. Переважно у колективі працюють жінки – тож надійна підтримка не завадить.

Загалом, для забезпечення правопорядку на цьому об’єкті щоденно заступатиме 2 співробітника, ще двоє нестимуть службу поруч, адже Волочиський районний суд  знаходиться  у кількох приміщеннях Хлопці кажуть, що готові до будь- яких випробувань.

Що у стінах храму Феміди відбулася подія небуденна – вважає керівник апарату Хмельницького Апеляційного суду.

Захищати правосуддя – не легка і важлива справа. Знання своїх обов’язків, відповідальність, професійність – мають бути головними рисами охоронців Феміди. Тож прийняття суду під охорону доповнили інструктажем.

 

 

" " " "