У Славуті оштрафували власницю бару за порушення карантинних обмежень

Бар в Славуті працював о 02:00

939

У Славуті власницю місцевого бару оштрафують за порушення карантинних обмежень. Про це повідомило видання “НГП”, посилаючись на відповідну постанову від 12 квітня.

Подія мала місце ще 28 лютого цього року. За попередніми даними кафе-бар “Вегас” працював о другій ночі та приймав відвідувачів. Таким чином власниця закладу порушила пп.12.п.2 постанови КМУ 1236 від 9 грудня 2020 року зі змінами.

В ході засідання суду ФОП визнала свою провину. При цьому вона пояснила, що здійснює свою діяльність у зазначеному закладі, котрим вона володіє. Однак при цьому її син є уповноваженою особою, а тому їй було невідомо про роботу свого закладу тієї ночі.

Окрім визнання своєї провини самою жінкою, її вину підтвердив адмінпротокол, а також протокол чергового поліції, який зафіксував порушення. Тоді двері закладу були зачинені, однак зсередини було чутно, що заклад заповнений відвідувачами та в ньому грає музика.

При цьому рапорт полісмена був підтверджений записом з його нагрудної відеокамери, на якому зафільмовано, як деякі відвідувачі виходять з кафе-бару “Вегас” через запасний вихід.

Читайте також: У МОЗ відповіли на найбільш популярні питання про вакцинацію від COVID-19

За здіснене порушення славутська підприємиця сплатить 17 тисяч гривень штрафу та ще 454 гривні судового збору.

" " " "