«Карітас» привітав підопічних та благодійників зі святом Миколая

1265

Подарунки не під подушку. Хмельницький обласний благодійний фонд «Карітас» привітав підопічних та благодійників зі святом Миколая на сцені філармонії. Сюди запросили переважно дітей, що відвідують Соціальний центр реабілітації для дітей та молоді з особливими потребами, котрий діє при греко-католицькій церкві і носить ім’я святого Миколая Чудотворця.  Тут їм вручили подарунки від  благодійників, а благочинникам – грамоти й подяки.

Вихованцям Соціального центру реабілітації діток із особливими потребами та своїм підопічним благодійний фонд «Карітас» влаштував справжнє свято. Сто двадцятеро маленьких хмельничан нині отримали подарунки не тільки під подушку, а й зі сцени філармонії.

Дитячі мрії від пластиліну до батута – поодинці й цілими компаніями дорослі втілювали у життя.

Фактично, концерт у філармонії, це – заключний етап акції, яку «Карітас» у Хмельницькому проводить всьоме. Йдеться про «Помічника святого Миколая». Так діти пишуть листи із власними бажаннями, а помічники їх намагаються втілити в життя.

Цьогоріч карітасівцям вдалося відшукати помічників святого Миколая аж для семи сотень дітей. Втім це ще не кінець, адже на подарунки від святого ще чекають діти із інтернатів.

 

" " " "