Турнір Героїв АТО у Хмельницькому

1064

Активно, спортивно та патріотично. У Хмельницькому відбувся турнір, приурочений Героям АТО. Вже третій рік поспіль його організовує футбольний клуб «Новатор» та щоразу збирає все більше друзів. Так, у перших змаганнях участь взяли шість дитячих команд, цього року – десять. Традиційно, це – учасники з самого міста та сусідніх областей, втім є гості і з Маріуполя.

Недитяча боротьба, такі бажані голи та гіркі поразки. У Хмельницькому знову змагалися юні футболісти. Вже третій рік поспіль дитячий турнір організовує футбольний клуб «Новатор» і, як повелося, щоразу збирає все більше друзів. Так, у перших змаганнях участь взяли шість команд, цього року – десять.

Вже третій рік поспіль футбольний турнір у Хмельницькому приурочують Героям АТО. Тим самим, кажуть організатори, воліють аби діти розвивалися не лише активно та спортивно, а й патріотично.

Не вперше хмельницький турнір навідує команда з Маріуполя. Як завжди, запевняють, приїхали перемагати.

Те, що турнір приурочений Героям АТО, кажуть гості, – важливо та дуже символічно. Вони ж бо з-поміж усіх учасників живуть найближче до горнила війни, а тому, як ніхто інший, знають, хто такі захисники країни.

 

" " " "