Касові апарати як корінь зла: підприємці Хмельниччини вийшли на Майдан.

747

Касові апарати як корінь зла: підприємці Хмельниччини вийшли на Майдан. Таким чином люди висловили своє невдоволення новими нещодавно прийнятими законами. Відповідно до них, підприємців зобов’яжуть послуговуватися касовими апаратами. А це, як переконують торговці, – дорого. Наразі обидва документи – у Президента на підписі, цієї акцією люди вимагають вето.

Пані Олена – підприємиця з багаторічним стажем. Жінка торгує кавою та чаєм на вокзалі. Каже, у бізнес пішла через скруту.

Великих заробітків бізнес, каже жінка, не приносить. Переконує, зважаючи на поточні трати, ледь зводить кінці з кінцями.

Без надприбутків, а інколи і собі у збиток, працює і підприємиця із Дитячого світу. Олена Антонюк переконує, сюди прийшла, бо ситуація – патова.

Касовий апарат має бути у кожного підприємця. Це – наскрізний меседж прийнятих Верховною Радою нових законів. Підприємці переконують, для них це – непосильна ноша.

Підприємці додають, нові закони – на шкоду не лише бізнесу, але й споживачам. Тому вимагають у Президента їх ветувати й прийняти нові – погоджені з підприємцями.

До слова, протягом цього тижня акції протесту за участю представників малого і середнього бізнесу проводять по всій країні. У підсумку їх планують завершити в Києві – під адміністрацією Президента.

" " " "