Спецрепортаж . День працівника освіти

1229

 У глядацькій залі Палацу творчості – кращі освітяни Хмельницького. На сцені – талановиті вокальні та танцювальні колективи. Так, хмельницьких педагогів вітали з Днем працівника освіти.  Кращих у галузі відзначили і помічники народного депутата Сергія Лабазюка.

Для пані Оксани працювати з дітьми – це робота, про яку вона мріяла з дитинства.

У день професійного свята – це ще й можливість підвести підсумки, обговорити плани та проблеми. Серед позитиву учителі називають зростання фінансового заохочення, проте додають, що цього за освітянську роботу – недостатньо.

Напередодні свята вітали  працівників освіти Хмельницького району.

Освітяни переконують, що показник роботи будь-якого вчителя – це результати учнів. У шкільні роки – це перемоги на олімпіадах та конкурсах, а в майбутньому – успіхи в роботі та особистому житті.

До слова, із реформою децентралізації та створення ОТГ фінансування шкіл покращилося. Про це говорять і керівники громад, і районна влада.

З піснями та танцями вітали освітян у Гвардійській об’єднаній територіальній громаді

 Нині у Гвардійській ОТГ діє чотири школи та шість дитячих садочків. Зазначають, намагаються обладнати навчальні заклади за останніми вимогами часу. А ще створюють позашкільні гуртки та секції

 Загалом, в ОТГ працюють півтори сотні педагогів. Розповідають, часом доводиться не лише навчати, а й навчатися.

За свою роботу до Дня працівників освіти отримують подяки та нагороди .

Загалом, помічники народного депутата Сергія Лабазюка привітали освітян зі святом кожного населеного пункту округу.

 

 

 

 

 

" " " "