Кава Зеленського: Конституційний суд відкрив провадження у справі про кавування в Хмельницькому

579

Конституційний суд України відкрив провадження у справі про «штраф Зеленського». Мова про кавування в Хмельницькому. Нагадаємо, іще на початку червня гарант відвідав обласний центр. Володимир Зеленський прогулявся Проскурівською і спробував каву в місцевій кав’ярні. Ароматний напій Президент смакував у компанії із 5 посадовців – їх всіх оштрафували одразу. А, от, гарант і досі не поніс відповідальності. Чи справедливо це?

Хмельничани свій вердикт Президенту винесли. Певні, кава у карантин і без покарання – занадто. В приклад наводять міського голову. Олександр Симчишин свій штраф давно вже сплатив. Кава із Президентом йому обійшлася в 17 тисяч 142 гривні.

До адміністративної відповідальності за каву із Президентом притягнули не лише Олександра Симчишина. Серед покараних – очільник Хмельниччини Дмитро Габінет,керівникОфісу президента Андрій Єрмак, його уже експерший заступникСергій Трофімов та головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко. Гаранта в компанії оштрафованих і досі немає. Утім, це може змінитися. Нещодавно Конституційний суд відкрив провадження у справі про «штраф Зеленського». Що це? Помста чи справедливість.

Попри те, що за справу судді взялися запізно, хмельничани певні, Президент таки мусить сплатити штраф.

Люди певні, якщо кожен з нас раптом вирішить, що він – Президент, зміни будуть, утім, зважаючи на дану конкретну ситуацію, навряд чи на краще.

" " " "