КАЗКОВА РЕАЛЬНІСТЬ

554

Дива у Хмельницькому. Написати лист та віддати його особисто в руки Святому Миколаю стало реальністю. У Хмельницькому академічному обласному театрі ляльок  розмістили резиденцію Святого. 16-го грудня відкрили двері для перших  відвідувачів.

Диво для дітлахів. Яскраві гирлянди, блискітки та затишна атмосфера. Така магія казки панує у новоствореній резиденції Святого Миколая. Янголи-помічники зустрічають маленьких відвідувачів та приводять до господаря так званої «штаб квартири». Багато років святий приймав гостей у будиночку поблизу кінотеатру імені Шевченка. Тепер його домівка у театрі ляльок.

Резиденцію Миколая називають продовженням Різдвяного ярмарку. Заходячи у гості до святого – головне мати позитивний настрій. Обабіч дідуся стоять двоє янголів та великий мішечок з подарунками. Аби отримати смаколик умова одна – слухняність.

Хтось добре вів себе, сумлінно вчився у школі, допомагав батькам. Проте є і ті, які чесно зізнаються, що порушували дисципліну. Вони обіцяють Миколаю виправитись та у новому році дивувати хорошими справами. Тож без подарунку не залишився ніхто.

Поринути у магічний світ казки хмельничани зможуть до 9 січня з 10 до 17 години, попередньо придбавши квиток. Його можна замовити онлайн або придбати на касі. Вартість – 100 гривень. Тож вірте у дива і вони обов’язково здійсняться.

" " " "