Керівництво Хмельниччини приєдналося до святкування Дня Незалежності України

Представники місцевої влади здійснили своєрідну ходу з покладанням квітів від Майдану Незалежності до Ангела скорботи

1264

Сьогодні Україна святкує свій 29-й день народження. В кожному регіоні нашої країни заплановані свої заходи. І хоча сьогодні на Хмельниччині доволі похмуро та сіється дощ, це все одно не завадило місцевій владі доєднатися до відзначання головного свята країни та вшанування її героїв. Про це розповідає прес-служба Хмельницької облдержадміністрації.

Доля нашої держави склалася так, що, на жаль,  навіть в урочисті свята не  обходиться без суму. Так, цього разу представники керівництва міста та області рушили своєрідною ходою вшанування пам’яті кращих синів України. Розпочалася ця хода на площі, біля меморіальної стели Героїв Небесної Сотні та учасників АТО, звідки учасники вирушили до пам’ятника Героям Небесної Сотні. Далі учасники ходи рушили нижче по Соборній, де поклали квіти біля пам’ятника В’ячеславу Чорноволу, та повернули на пішохідну Проскурівську для покладання квітів біля пам’ятника Тарасу Шевченку та “Ангела Скорботи”.

Дивіться також: Лідер хмельницької обласної організації партії “За Майбутнє”, народний депутат Сергій Лабазюк привітав українців з Днем Незалежності

“У цей святковий день пам’ятаймо: ніхто крім нас не побудує заможну європейську Україну, бо це наша земля і лише ми відповідальні за її розквіт. Слава Україні!”, – пише прес-служба ОДА.

" " " "