На Хмельниччині трапилася ДТП: серед постраждалих одна дитина

Два легковики не розминулися на трасі М-12

1528

Сьогодні, 24 серпня вранці, у Хмельницькій області два легковики не поділили дорогу та зіштовхнулися. Про це повідомляє прес-служба ДСНС Хмельниччини.

Інцидент трапився на трасі М-12 неподалік від села Чабани, що в Хмельницькому районі. Внаслідок зіткнення легковиків Volkswagen та Peugeot п’ятеро людей отримали травми різного ступеню важкості. Серед постраждалих – четверо дорослих і одна дитина віком 10 років.

Прибувши на місце події, рятувальникам довелося скористатися спецінструментом для деблокування 68-річної пасажирки автомобіля Peugeot. Також існував ризик займання пошкоджених транспортних засобів, тож, не гаючи часу бійці ДСНС від’єднали акумуляторні батареї та змили з дороги залишки паливно-мастильних матеріалів.

Читайте також: Моторошна ДТП у Чемеровецькому районі: двоє людей загинули

Також напередодні у Хмельницькій області в районі села Турівка, що в Теофіпольському районі, трапилася ще одна аварія.

Цього разу постраждало лише одне авто марки Volkswagen Passat. Рятувальники також вжили заходів для запобігання займання транспортного засобу та прибирання його з проїжджої частини дороги. Внаслідок аварії травмувався 42-річний водій автомашини. Йому надали першу допомогу та передали працівникам медичної служби для подальшої госпіталізації.

" " " "