До «Керуй» долучилися водії-початківці

972

Спочатку – рятувальники, прикордонники та нацгвардійці, тепер – водії-початківці. За чотири місяці до всеукраїнської акції «Керуй» долучилися більше восьми сотень хмельницьких кермувальників. За те, що на дорозі не порушують, вони отримали одну з чотирьох наліпок – класний, крутий, надійний водій або ж водій-офлайн. Сьогодні до «Керуй» долучилися і ті, хто тільки одержують свої перші права.

Сьогодні на свої перші права здає Костя Яременко. Зараз, запевняє юнак, вміти кермувати – не забаганка, а вимога часу.

Перші водійські права отримає і Руслан Мельничук. Перед цим, каже юнак, не пропустив жодної лекції, зробив усі виїзди з інструктором, а зовсім скоро і сам буде їздити.

За менш, ніж десять хвилин, тест на знання правил склав Олександр Костур. Удома, каже юнак, проходив і за три з лишком. Тут, аби не помилитися, кожне питання вичитував кілька разів. У додаток до водійського посвідчення, початківець на дорозі отримав жовтеньку наліпку з написам «надійний водій». Тим самим юнак долучився до всеукраїнської акції «Керуй».

За чотири місяці до всеукраїнської акції «Керуй» долучилися більше восьми сотень хмельницьких кермувальників. Спочатку це були рятувальники, прикордонники, судді, нацгвардійці та навіть перевізники.

Сьогодні до всеукраїнської акції  вирішили долучити тих, хто тільки одержують свої перші права.

Тим самим ще кілька десятків наліпок з написами класний, крутий, надійний водій або ж кермувальник-офлайн знайшли своїх власників. Тепер, сподіваємося, вони насправді будуть чемними на дорозі.

 

" " " "