Подушки, пледи, сухі борщі, та багато іншого – хмельничани відправили чергову допомогу для українських воїнів на передову.

1154

Подушки, пледи, сухі борщі, та багато іншого – хмельничани відправили чергову допомогу для українських воїнів на передову. Протягом чотирьох років бойових дій на Сході волонтери працюють для фронту, раз по раз до їхньої когорти доєднуються новачки. Тож оберти помочі війську не гальмують.

Подільська майстриня Юлія Качан займається виробленням ляльок-оберегів на різні потреби життя. У її творчому доробку мотанки для притягнення успіху, щастя, на багатство. Нещодавно жінка опанувала новий вид – обереги для українських вояків, котрі слугуватимуть захистом на Сході.

Разом із ляльками-мотанками до складу вантажу, що буде переданий на Схід, увійшли солодощі зібрані учнями навчальних закладів Хмельницького та району, маскувальні сітки сплетені місцевими волонтерами, сухі супи, чаї  та багато іншого. Відвезти усе до зони проведення антитерористичної операції взявся Олександр Попов – боєць Правого сектору.

Хмельницькі волонтери вже четвертий рік допомагають війську. За цей час навчилися шити подушки, рукавиці, килимки, пледи. Використовують наявні підручні матеріали. Роблять і ковдри в бліндажі – вони легкі та теплі, адже зроблені за особливою технологією.

Вже за день уся зібрана допомога буде передана для українських вояків на передову. Волонтери тим часом роботи не припиняють.

 

" " " "