«Khmelnitskiy winter cup»

1502

«Khmelnitskiy winter cup». Цими вихідними у Хмельницькому завершився етап Чемпіонату України з баскетболу 3х3. Це, до слова, – перше баскетбольне дійство такого масштабу у 2018-му. Цього року, на відміну від попередніх, окрім традиційних юніорських та чоловічих команд за перемогу грали і у категорії МІХ. Фактично змагатися у цій категорії повинна хоча би одна дівчина у складі команди.

Цими вихідними у Хмельницькому відбулося справжнє свято баскетболу, до слова, у 2018-му такого масштабу вперше. Так, за перемогу у етапі Чемпіонату України з баскетболу 3х3 змагалися близько тридцяти команд як з Хмельниччини, так і з сусідніх областей.

Традиційно участь у змаганнях взяли юніорські та чоловічі команди. Щоправда без новинок цього року не обійшлося. Так вперше гравці змагалися у категорії МІХ. Відповідно до вимог – у складі команди обов’язково повинна бути хоча би одна дівчина.

Якщо шепетівський «Фенікс» – команда новостворена, то чернівецька «Сhe» – з досвідом та не однією перемогою. На етапі чемпіонату чоловіки перегравали суперників неодноразово, власне на те саме налаштовані і цього року.

А перемагати – вдвічі приємніше. Серед чоловіків золотими призерами «Khmelnitskiy winter cup» стала саме чернівецька «Сhe». У категорії МІХ перше місце також за чернівчанами команда «ЧП-2», а серед юніорів найвищу сходинку зайняли шепетівчани.

 

" " " "