Кілька хвилин, щоб закохатись: швидкі побачення влаштують для молоді Хмельницького до дня всіх закоханих

1438

Познайомитись, поспілкуватись з різними цікавими людьми та навіть зустріти свою половинку – все це пропонують хмельничанам на вечірці міні-побачень. До дня усіх закоханих в нашому місті влаштують «Speed Daiting». Організатори обіцяють як мінімум гарно проведений час та нові знайомства, а як максимум – щире взаємне кохання.  

Особливість знайомства «speed dating» – короткотривале спілкування із певною кількістю осіб протилежної статі. Вперше вечірка в такому форматі відбулась у 98-му році в закладі «Pete’s Cafe», який знаходиться в районі Беверлі-Хіллз. Із того часу практика бліц-знайомства стала популярною у всьому світі. Україна не виняток. До дня усіх закоханих у і Хмельницькому проведуть «speed dating».

Організатори заходу кажуть, такий формат вечірки обрали, тому що зараз більшість знайомств відбуваються у соціальних мережах. А знайомитись в реальному житті сучасній молоді не просто.

«SPEED Dating» проходитиме так: дівчата сидять за столиками, до них підсідають хлопці. На спілкування дається кілька хвилин. Після цього хлопці пересідають за наступний столик, і по цій самій схемі поки всі не перезнайомляться. Під час знайомства кожен учасник заповнить карту симпатій. За нею на наступний день організатори визначать пари, що співпали.  Саме вони отримають приємний сюрприз-побачення і подарунки.

 

 

" " " "