Колегіум чи школа №20: хто кращий у баскетболі?

1030

Додатковий час та перемога в одне очко. У Хмельницькому завершилася міська спартакіада з баскетболу серед школярів. Стартував турнір на початку лютого з десятком команд. Усіх учасників розділили на дві групи, переможці кожної і зустрілися у фіналі. Цього року у вирішальному поєдинку зійшлися школярі колегіуму імені Володимира Козубняка та двадцятої школи.
Три роки поспіль команда колегіуму імені Володимира Козубняка тримає чемпіонство. Цьогоріч вже вчетверте довелося захищати звання найкращих баскетболістів. У фінальному поєдинку вони зустрілися з командою двадцятої школи.
Фінальне протистояння було насправді емоційним, а ще його можна назвати жіночим, хоча би тому, що тренери обох команд – жінки. Анна Шликова – учитель фізкультури у двадцятій школі, а Наталія Довга – в колегіумі. Саме їхні команди і зійшлися у вирішальному матчі. До останньої секунди гри вони йшли нога у ногу. Відповідно, аби визначити чемпіонів, основного часу не вистачило. Довелося грати додаткових п’ять хвилин.
Саме на останніх секундах вже додаткового часу на крок попереду вийшли школярі колегіуму. Двадцяту школу вони переграли з перевагою в одне очко.
Емоційна, напружена, важка, та все ж перемога. Саме вона принесла команді колегіуму вже четвертий чемпіонський кубок.
Тим самим команда колегіуму імені Володимира Козубняка відстояла звання найкращих баскетболістів міста, принаймні до наступної спартакіади.

" " " "