Кіно просто неба у Хмельницькому: не забудьте ковдру та смаколики

У Хмельницькому парку "Молодіжний" під відкритим небом покажуть документальний фільм Леонардо Ді Капріо на екологічну тематику

1365

Сьогодні, 24 липня, о 21:00 в обласному центрі покажуть документальний фільм на екологічну тематику під відкритим небом. Про це інформує прес-служба сайту міськради.

Показ фільму відбудеться у “Молодіжному парку”, біля міського пляжу. Демонструватиметься документальна стрічка від відомого на весь світ науково-популярного журналу National Geographic під назвою “Перед потом”. До речі ця картина була зняти за тісної співпраці з оскароносним американським актором і кумиром мільйонів людей в усьому світі Леонардом Ді Капріо.

Фільм порушує важливі проблеми, пов’язані з впливом діяльності людства у сучасному світі на навколишнє середовище. У ході зйомок Ді Капріо подорожує багатьма країнами світу, досліджує проблеми зміни клімату, бере інтерв’ю в авторитетних науковців та найвпливовіших людей у світі, яких теж бентежить ця проблема.

Читайте також: В Хмельницькому у вежі кінотеатру “Планета” поселився сурмач

Як відомо, зірка “Титаніку” є екоактивістом і щороку витрачає немалі суми грошей на підтримку належного екологічного стану нашої планети. Тому Ді Капріо залучився до зйомок цієї картини, маючи на меті звернути увагу якомога більшої кількості людей на нагальні проблеми стану навколишнього середовища.

Для комфортного перегляду можете взяти  плед  і запастися смаколиками, але не забувайте дотримуватися правил карантину.

" " " "