Книжкове королівство у бібліотеці або як реалізовують проекти «Громадських ініціатив» у Хмельницькому

1528

Книжкове королівство з’явилося у Хмельницькому. Бібліотека-філія для дітей №12 стала переможницею у Громадських ініціативах – міській програмі із фінансування різноманітних проектів. Ідея бібліотекарів припала до душі конкурсній комісії і тепер тут з’явився інформаційно-розважальний центр «Дитячий простір». Так у його рамках виготовили спеціальний казковий трон і на 45 тисяч гривень закупили дитячої літератури.

Аби привити дітям любов до літератури – всі засоби прийнятні. Так вирішили у бібліотеці-філії №12. Працівники читальні перетворили бібліотеку у книжкове королівство із справжнісіньким троном. Будь-хто на ньому відчуває себе як у казці, а дітлахи з захопленням слухають того, хто їм читає.

Обійшовся трон у шість з половиною тисяч гривень. Виготовляли його майстри театру для ляльок. Престол – лише частина проекту «Дитячий простір», який втілили в життя завдяки «Громадським ініціативам».

Для пізнання чогось нового дитину потрібно зацікавити, знає дитяча письменниця Ніна Шмурикова. Такий трон допомагає тримати непосидючих малюків на місці й уважно слухати поезію.

Завітати у книжкове королівство 12-ої бібліотеки запрошують усіх охочих, бо ж в місті не так багато місць, де можна відчути себе справжніми принцами й принцесами.

" " " "