«Книжковий арсенал» – у бібліотеці

552

У столиці розпочався фестиваль, а читальні його підтримали. Тож новинки поліграфії демонструють і в Хмельницькому. Мандрівник та письменник Дмитро Антонюк презентував свою книгу про католицькі монастирі.

З нагоди відкриття фестивалю «Книжковий арсенал» у столиці частину видавничих новинок можна переглянути у рідному місті. Протягом 4 днів у Хмельницькій універсальній бібліотеці демонструватимуть кращі новинки книжкової індустрії.

Письменник Дмитро Антонюк  – автор туристичних путівників та книг про палаци і монастирі. Деякі із архітектурних пам’яток – у плачевному стані. Презентована книга – це добірка розповідей про 220 римо-католицьких кляшторів в Україні. Дмитро Антонюк додав понад 7 сотень власних фотографій. Каже, пише лише про ті місця, які бачив на власні очі.

Римо-католицькі храми – це тема наступної роботи Дмитра Антонюка. Так автор поєднує мандри і інтерес до української культурної спадщини. Чимало із пам’яток потребують реставрації – тож для їх відновлення потрібні кошти.

Примірник книги Дмитро Антонюк залишив в обласній бібліотеці. Тож відвідувачі читальні можуть ознайомитись із роботою письменника.

" " " "