Якісна техніка для якісного ремонту

553

Реконструкція автошляхів. На Хмельниччині активно будуються дороги завдяки програмам з реконструкції. Відновлення сполучень є плюсом не тільки для водіїв, а й для виробників спецтехніки. Останні дають можливість будівельним компаніям придбати якісне оснащення.

Компанія TAD вже понад 15 років виробляє спецтехніку. Тут 2 роки випускають новий вид причепів, які призначені для перевезення матеріалів для будівництва доріг – TAD BUD. Завдяки збільшенню попиту компанія відкрила новий цех і збільшила виробництво техніки, що дозволяє виконувати вдвічі більше замовлень.

Шлях з купи металу до повноцінного причепа тривалий та довгий, тому і для роботи потрібно чимало людей. Жоден з них не має  права на помилку, адже найменша похибка у зварюванні частин несе неминучі наслідки. Тому деталі виготовляють і зварюють згідно усіх норм.

Чи не найбільше техніки у TAD замовляє компанія “URD Українські дороги”. Компанія має великий досвід з ремонту автомагістралей по всій країні. Важливим є також те, що придбавши техніку в українського виробника більша частина коштів залишається в Україні.

Зараз компанія “URD Українські дороги” проводить відновленння автошляхів по всій території України. Технічного оснащення потрібно чимало тому така співпраця із TAD є вдалою для обох сторін.

Реконструкція доріг важливий процес не тільки на Хмельниччині, а й загалом в Україні. Адже до цього деякі ділянки автошляхів не ремонтувалися понад 30 років. Та за допомогою програм з реконструкції  дороги України та професійних підрядників стануть європейського рівня.

" " " "