Коли мрії здійснюються: поліцейський – служба за покликанням

1585

Наш останній матеріал у серії «Мислити як злочинець» – не про тих, хто роками віддано служить в поліції. А про тих, хто лише починає свій шлях у правоохоронних органах. Вони – молоді, красиві, активні, перспективні, а головне – свідомі і цілеспрямовані юнаки та юнки. Студенти Національної академії внутрішніх справ розповіли про особливості навчання у спеціальному режимі. Зізнаються, одіти форму одразу після школи – нелегко, утім, що робити якщо в іншій професії себе не уявляєш? Певні, поліцейський – це служба за покликанням.

Марія Крячко стати копом мріяла ще з дитинства. Сьогодні дівчина вже на 4 курсі. Незабаром випускний із академії внутрішніх справ і служба в поліції. До неї, зізнається дівчина, справді готова. Адже у виші отримала всі необхідні знання, каже, в її професії світлий розум – найважливіше.

А, от, Артем Назарук – майбутній оперативник. Силовиком себе бечив також ледь не з дитинства. В 10 класі твердо знав – вступає но Національної академії внутрішніх справ.

Дорога до поставленої мети – бути копом – насправді не медом намазана. Для того, аби лишень вступити у виш, слід добре набігати – це у прямому сенсі. Окрім ЗНО, усі майбутні правоохоронці здають і іспит з фізичної культури. Біг – 1 кілометр, 100-метрівка – усе на час, загальна силова підготовка, віджимання та прес. Артем зізнається, зі спорту в закладі починається кожен день.

Далі – час для саморозвитку і підготовка до навчання. Розпорядок дня дівчат від хлопців не відрізняється.

Попри складнощі – у навчанні та майбутній роботі і Марія, і Артем без поліції себе зовсім не уявляють. Адже, певні, поліцейський – це служба не просто так, а за покликанням.

" " " "