Комендантські години в Україні: що буде у Хмельницькому

Задля протидії розповсюдження коронавірусу у деяких областях введуть комендантські години

4579

У трьох областях на заході України введуть комендантські години на час святкування католицького Великодня.  У Хмельницькій області до таких заходів поки не вдаватимуться.

Ввести такі обмеження на Закарпатті, Волині та Львівщині вирішили органи самоврядування цих областей. Комендантську годину введуть починаючи із тринадцятої  години суботи, 11 квітня, до шостої  години ранку понеділка, 13 квітня. Усім мешканцям забороняють виходити з дому в цей період, бо їх штрафуватимуть правоохоронці, які вестимуть посилений патруль.

Голова Хмельницької обласної адміністрації Дмитро Габінет під час брифінгу повідомив, що у нашій області таких годин поки не передбачають, оскільки низький рівень захворюваності. Мовляв, у тих регіонах де є стрімке поширення COVID-19, введуть комендантську годину. А інші області  введуть обмеження у випадку погіршення ситуації.

Окрім того, Дмитро Габінет вкотре закликав громадян  залишатися вдома та дотримуватися карантинну, бо якщо зросте кількість хворих в області, можуть ввести комендантські години і у нас.

 

" " " "