Комп’ютерна безпека.

1303

Скажи вірусам ні! На базі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії відбувся тренінг під назвою «Комп’ютерна безпека». Він був організований учасниками Соціальної ініціативи «Хтось не зробить!». На меті було допомогти студентам розібратися в зловмисному програмному забезпеченні та навчити їх захищати персональні дані.

Треніг на тему «Комп’ютерна безпека» провели у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії. Студентів навчали правильному користуванню своїми гаджетами і захисту власної інформації.

Навіть соціальні мережі можуть нести реальну загрозу. Ваші фотографії та місце розташування, якими багато хто ділиться на своїх сторінках, можуть з легкістю використовувати шахраї.

Студентка Валерія розповідає, в соціальних мережах та на різноманітних сайтах проводить майже шість годин на добу. Там вона розважається та навчається. А такі тренінги вважає надзвичайно пізнавальними та актуальними. Оскільки на них навчиться захищати свій телефон від вірусів. А в подальшому, у своїй професій, ще й дітей навчить.

Студентів академії обрали незпроста. Бо окрім початкової освіти, вони додатково вивчають інформатику.

 

" " " "