Конкурс на заміщення посади директора бібліотеки для юнацтва.

1710

Знову у кріслі. У Хмельницькому відбувся конкурс на заміщення посади директора обласної бібліотеки для юнацтва. Претендентів було небагато – документи до комісії надала лише Тамара Таньчук. Жінка вже більше тридцяти років працює у книгарні, тож знає усю специфіку роботи.

Книгарня знову має керівника. Конкурс на посаду директора обласної бібліотеки для юнацтва провели у стінах обласної ради. Претендентів , охочих зайняти це крісло, виявилося небагато. Нинішній директор Тамара Таньчук виявила бажання очолювати комунальний заклад і надалі. Вимог до кандидатів було небагато – стаж роботи більше трьох років та професійність. Тож жінку без вагань допустили до участі в конкурсі, де вона розповіла про досягнення закладу.

Як запевнила кандидат на посаду, за тридцять шість років роботи  у бібліотеці  вже має своє бачення розвитку комунального закладу культури. Тож представила стратегію дій бібліотеки на 3 роки.

Нині, каже Тамара Таньчук, читальня стала осередком дозвілля не лише для юнацтва, а й для людей пенсійного віку. Конкурсна комісія прийняла одностайне рішення.

Тож голова обласної ради за підсумками конкурсу  має підписати договір з переможцем конкурсу.

 

" " " "