ХМКР talks вперше пройде у Хмельницькому 31 серпня

1151

Розповідають успішні хмельничани. У Хмельницькому в кінці серпня вперше пройде ХМКР talks. Під цією незрозумілою на перший погляд назвою захована конференція організована Хмельницьким молодіжним клубом розвитку. Вона складатиметься із мотиваційних розповідей хмельничан, що прагнуть та діють. Вхід на захід безкоштовний та обіцяють чимало цікавого.

П’ять спікерів за три години. Таку насичену програму підготували активісти Хмельницького молодіжного клубу розвитку для своєї першої конференції ХМКР talks.

Ще двоє гостей нині не живуть  у Хмельницькому та мають наше походження. Футуролог Олексій Жмеренецький та політолог Богдан Ференс. Закриватимуть конференцію дніпровці.

Саме для мотивації до дії і проводять цей захід. Відбудеться конференція 31 серпня у Хмельницькому обласному театрі ляльок. Початок запланований на 19:00. Втім, конференція – лише частина із запланованих «talks».

Для Хмельницького молодіжного клубу розвитку організовувати подібні заходи – не в новинку. За плечима у молодих, але досвідчених, містян десятки тренінгів, воркшопів і майстер-класів. Роботу молоді відзначили й на найвищому рівні. Степан Кушнір голова клубу розвитку отримав кабмінівську премію у сумі п’ятдесяти тисяч гривень.

Знайти мотивацію для себе зможе кожен хмельничанин 31 серпня. До речі зробити це можна безкоштовно – вхід на конференцію вільний.

 

" " " "