Концерт  до дня народження Андрія Кузьменка .

1106

У день народження Андрія Кузьменка  в обласному центрі прозвучать його пісні. 17 серпня співаку виповнилося би 50 років. З цієї нагоди хмельницькі  співаки влаштовують благодійний концерт. Зароблені на продажу квитків гроші підуть на лікування кам’янчанина Максима Ремішевського.

Хмельничани пам’ятають Кузьму та його творчість. Саме тому з нагоди дня народження співака в обласному центрі влаштують концерт, що складатиметься виключно з його композицій.  На його проведення дала згоду родина Андрія Кузьменка. Великий концерт у Львові  з нагоди 50-тиріччя лідера гурту «Скрябін» перенесли на вересень,  тож наші митці вирішили згадати музиканта саме у його день народження.

Андрій Кузьменко своїм прикладом надихнув багатьох займатися благодійністю, адже сам не раз допомагав родинам переселенців та  українським військовим. Тому виручені від концерту кошти підуть на лікування кам’янчанина .

На благодійному концерті прозвучать більше 20 композицій – від ліричних до веселих. Окрім того,  у перерві  кожен охочий зможе придбати лот  з  особистих речей Кузьми. Музиканти сподіваються, що така подія не залишиться поза увагою тих, хто пам’ятає Андрія.

Відбудеться концерт до дня народження Кузьми 17 серпня в обласному музично-драматичному театрі о 19 годині.  Наш телеканал покаже його у прямому ефірі.

" " " "