Ковід не відступає

1140

26 закладів в області зараз приймають хворих із коронавірусом. Та незважаючи на збільшення ліжкомісць та розташування мобільного госпіталю, ситуація не покращується. Статистика невтішна – кількість заражень зростає. Тож медики вкотре просять подолян не наражати себе на небезпеку.

Кількість виявлених випадків коронавірусу продовжує зростати, кажуть лікарі. В середньому, за день у лабораторному центрі роблять 2000 тестувань, і половина, а то і більше – позитивні. Додаткового клопоту та навантаження на медичну систему додають ті, у кого ковід проходить у легкій формі.

Нещодавня поломка на заводі «Львівкисень» паралізували роботу одночасно кількох закладів охорони здоров’я. Адже це життєво необхідний компонент, необхідний для важких хворих на ковід. Зараз поставки підприємство відновило, однак, аби попередити подібну ситуацію, медзаклади шукають і інших постачальників.

Місцева влада та медики вкотре закликали подолян берегти себе та не виходити із дому без нагальної необхідності.

За минулу добу в лікувальних закладах, що лікують коронавірусних хворих, побільшало пацієнтів. Це понад 50 людей із підозрами та 60, у яких підтверджений діагноз «ковід».

 

" " " "