Хмельницькі правоохоронці затримали двох “закладників”

У Хмельницькому поліцейські затримали двох молодиків, котрі розповсюджували психотропні речовини методом "закладок"

669

У Хмельницькому правоохоронці протягом декількох днів затримали та оголосили про підозру двом молодикам, котрі розповсюджували небезпечний психотроп PVP методом закладок. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Так, одного з них, – 20-річного чоловіка, – затримали 14 квітня. За попередніми даними працівники ТОРу помітили на вулиці на вулиці Богуна підозрілого молодика. Він копирсався в ґрунті та явно щось шукав.  Коли молодик помітив службове авто, то він взагалі спробував втекти, однак ТОРівці його наздогнали. В ході затримання правоохоронці виявили у підозрюваного явні ознаки наркотичного сп’яніння. На місце події була викликана слідчо-оперативна група.

«У затриманого виявили і вилучили 15 пластикових колб із порошкоподібною речовиною та ще 17 згортків, обмотаних кольоровою ізоляційною стрічкою, із такою ж речовиною. Експертиза показала, що це — особливо небезпечний психотропний наркотик PVP», – йдеться в повідомленні поліції.

Пізніше з’ясувалося, що затриманий купував за оптовими цінами наркотичні засоби, після чого реалізовував їх окремими дозами.

Молодику оголосили про підозру. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років.

Читайте також: У Хмельницькому патрульні за день затримали п’ятьох містян з наркотиками

За декілька днів до цього хмельницькі полісмени затримали іншого 22-річного молодика, котрий займався аналогічною діяльністю. Навіть наркотична речовина була та сама.

Підозрілого молодика затримали патрульні, коли він намагався втекти з місця збуту психотропа. Під час обшуку в нього виявили та вилучили 16 згортків з цією речовиною.

На період досудового розслідування суд взяв наркоторговця під варту. Йому загрожує таке ж саме покарання.

 

" " " "