На Хмельниччині правоохоронці завадили замовному вбивству мешканки Чернівецької області

Правоохоронці Хмельниччини затримали "кіллера", котрий мав виконати замовне вбивство жительки Чернівецької області

900

У Камянці-Подільському полісмени завадили умисному вбивству мешканки Чернівецької області. Про це розповіла прес-служба  прокуратури Хмельницької області.

За попередніми даними попереджений злочин мав замовний характер. Колишній співмешканець жительки Чернівецької області хотів з нею розправитися руками “кіллера”.

«На щастя про такі оборудки стало відомо працівникам управління СБУ в Хмельницькій області, які провели імітацію зникнення, а потім і самого вбивства потерпілої», – зазначили у відомстві.

Замовника вбивства затримали одразу ж, як той передав “виконавцю” злочину грошову винагороду. Життя колишньої коханки зловмисник оцінив у 2100 доларів США.

Читайте також: Хмельницькі правоохоронці затримали двох “закладників”

За цим фактом за процесуального керівництва обласної прокуратури слідчим управлінням ГУНП в області здійснюється досудове розслідування за ч. 1 ст. 14, п. 11, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Наразі проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання викритій особі запобіжного заходу.

 

" " " "