Краяни, долучаймося: на лікування підлітка із Волочиського району потрібні гроші

15-річний Євген отримав страшні опіки під час спроби зробити селфі на даху електропотяга

3539

Трагедія, як ми вже розповідали, сталась у перший день весни неподалік від станції Війтівці. Двоє 15-річних підлітків видерлися на дах потяга, щоб зробити селфі. Євген не втримався на слизькій поверхні та схопився рукою за дріт із напругою у 27 500 Вольт.

При падіння з потяга хлопець також отримав переломи руки і ноги. У важкому стані підлітка відвезли до обласної лікарні. Його мама виховує двох дітей сама, і грошей у сім’ї немає. А на лікування хлопця щодня йдуть великі кошти.

Збір грошей організував благодійний фонд “Добрі люди”. Його керівник Інга Богдан-Ринда регулярно публікує у Facebook звіти про те, як лікарі рятують хлопця. Вчора з’явилась чергова публікація.

Читайте також: Збір коштів у Війтовецькій ОТГ: підліток, якого вдарило струмом – у важкому стані

Те, що після такого удару струмом Євген вижив – це вже диво. Тепер дива намагаються творити медики, які його лікують. Вчора йому зробили ще одну операцію з пересадки шкіри. І щодень з’являється все більше надії, що молодий організм упорається з цією бідою. Але шлях до одужання ще надто довгий і затратний по грошах. Тому Інга закликає не припиняти збір коштів на лікування Жені.

“Всі кошти перераховуються лише на особисту картку мами, жодні волонтери чи організації не збирають кошти для Жені на свої рахунки, ця інформація для того, щоб ніхто не став ошуканим шахраями”, – наголошує Інга у своїй публікації.

Після того, як хлопцеві зроблять усі необхідні операції, він поїде до реабілітаційного центру. Там ще також потрібна буде сила-силенна грошей. Отже, збір коштів продовжується, і краян просять долучитися.

Реквізити для операції поповнення карткового рахунку:
МФО 3157844 КОД ЄДРПОУ 09315357
№ рахунку UA493157840000026202500218682
СОРОКА ЛЮБОВ АНДРІЇВНА мати хлопчика.
№ картки матері 5167 4989 8013 4732 ОЩАДБАНК

" " " "