Спецрепртаж. Свято краси та жіночності.

936

Свято краси та жіночності. В переддень  8 березняголова Наркевицької ОТГ Любов Гула як завжди на роботі.  У місцевому будинку культури – яблуку ніде впасти.  Очільниця громади звітуватиме  про зроблене. Жінка говорить, у керівника  не має ні  вихідних, ні свят. Втім, зізнається,  у Міжнародний жіночий день  таки дозволяє собі відпочити.

Як то бути керівником – не з чуток знає  й  староста сіл Трительники та Баглаї  Тетяна Бегдай. Втім  Її підлеглі – одні жінки.  Тож  працювати в такому тандемі одне задоволення.

 Сьогодні дедалі більше жінок обіймають керівні посади,  працюють в органах місцевого самоврядування, представляють інтереси народу у Парламенті.  Вони мають своє особливе бачення, яке не притаманне чоловікам.

Вже стало доброю традицією напередодні Міжнародного жіночого дня вітати прекрасну половину людства.  Свої поздоровлення представники благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч»  розпочали  ще 5 березня.

А наступного дня вітання приймали у  Чорноострівській громаді, Щоправда, цьогоріч тут урочистостей не влаштовували через поширення вірусу. Втім, у громаді  певні, у таке свято без уваги та подарунків не повинна залишитися жодна жінка.

Завітали помічники і в Лісогринівецьку ОТГ. Солодкі подарунки привезли в Шпичинецький старостат. Цьогоріч там також святкують камерно, в колі рідних і колег. Зокрема, голову цього старостату – Михайла Рибака у роботі оточують одні жінки. Чоловік каже, всі талановиті, працьовиті і незамінні.

Такі ж подарунки отримали жінки і в Олешинській, Розсошанській, Шаровечківській та Гвардійській громадах.

" " " "