Кров на могильних плитах: у Старокостянтинові на кладовищі порізали чоловіка

Моторошна сцена трапилась прямо на очах в поліцейських

15979

Чоловік, що ховав на цвинтарі у Старокостянтинові свою цивільну дружину, ледь і сам там не залишився. На вдівця напав його знайомий, розпоровши чоловікові шию лезом для гоління, йдеться у повідомленні сектору комунікації поліції Хмельницької області.

Зловмисник, який напав на чоловіка на кладовищі, щойно 2 квітня вийшов із Райковецької колонії. Після закінчення строку 37-річний “випускник” не поїхав до себе на Закарпаття у Виноградівський район, звідки він родом, а чомусь подався до Старокостянтинова. Із потерпілим він познайомився під час своєї відсидки в колонії, але старокостянтинівець  вийшов раніше за нього.

Тож закарпатець вирішив навідати приятеля. Того дома не було, бо чоловік саме в той день ховав свою цивільну дружину. Тож приятель подався відразу на кладовище. Там чоловіки за щось засперечалися. І закарпатець, недовго думаючи, вихопив з кишені лезо для гоління та полоснув ним вдівця по горлу.

Читайте також: У Хмельницькому система відеонагляду допомогла розкрити вбивство

На щастя потерпілого, сутичку між ними помітили патрульні поліцейські, які саме здійснювали обхід цвинтаря. Вони й затримали нападника та викликали швидку допомогу до пораненого чоловіка. Медичну допомогу йому встигли надати вчасно, і зараз життю потерпілого вже ніщо не загрожує.

Його нападника затримали та взяли під варту. На волі він не встиг побути навіть однієї доби.

" " " "