Одразу дві ДТП: після однієї з них водій втік з місця аварії

Поліцейські встановлюють обставини подій

3880

Вихідними у Хмельницькій області сталися дві ДТП з потерпілими. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Перший інцидент трапився поблизу села Малий Чернятин, що в Старокостянтинівському районі – 23-річний містянин їхав на мопеді «Коррадо» і збив 22-річного жителя Миколаївської області.  Потерпілий рухався на зустріч мопеду. Від зіткнення постраждали і водій, і пішохід. Але госпіталізували лише водія. Його доправили до реанімаційного відділення Старокостянтинівської центральної районної лікарні.  А пішоходу надали першу медичну  допомогу без госпіталізації.

Ще один нещасний випадок стався у місті Хмельницькому по вулиці Зарічанській. Невідомий виїжджав автомобілем (марка авто теж невідома) на проїжджу частину і раптом наїхав на 50-річного хмельничанина. Водій відразу втік з місця події. А потерпілого відвезли до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні. Автомобіль завдав пішоходу тілесні ушкодження.

Працівники поліції встановлюють особу водія та авто, а також просять можливих свідків події повідомити будь-яку інформацію на лінію «102».

" " " "