«KRUT», «Тартак», «Без обмежень»… Другий день першого «Rock&Buh»

1670

«KRUT», «Тартак», «Без обмежень»… Другий день першого «Rock&Buh» відзначився ще більшим аншлагом. У суботу фестиваль відкрили подільські команди «Black Jack», «Панацея», «Sova». А завершували дійство відомі на всю країну гурти «KRUT», «Без обмежень» і «Тартак». Тоді ж визначили  – фесту бути. Його планували проводити раз на два роки, та після такого успішного старту вирішили зробити щорічним. 

У стилізованому під метал костюмі та з бандурою… Так Марина бандуристка й вокалістка хмельницького гурту «KRUT» виступає перед аудиторією «Rock&Buh». Дівчина зізнається, перед людьми переважно зі свого міста виконувати музику мабуть найскладніше. Та й найприємніше.

Продовжили дещо ліричну атмосферу другого дня учасники одного із талант-шоу гурт  «Без обмежень». Його вокаліст каже, якби подібні фести, що витягують молодих музикантів із «підвалів», існували б раніше, їм значно легше і швидше було б дістатися нинішнього рівня.

До прикладу старокостянтинівський гурт «Sova» на великій сцені виступів ще не мав. Та його відібрали для фесту з-поміж  семи десятків охочих. Для цього рокери відсилали кілька записів пісень організаторам у соцмережі.

Якісно організованим фест здався не лише новачкам із Старокостянтинова, а й акулам української рок-музики – «Тартаку». У них, до речі, ювілейний тур – гурту у цьому році виповнилося двадцять років. Сашко Положинський перед власним виступом також послухав кілька пісень, що лунали  зі сцени.

А потім «Тартак» остаточно підірвав міський пляж. Хмельничани й гості міста дружно співали пісень й виконували пропоновані рухи ритмотеки.

Повний аншлаг. Цілковитий успіх. До речі, не лише на думку гостей та артистів. Організаторам, а їх було чимало нічого й додати – «Rock&Buh» заслуговує на життя.

" " " "