У місті лунають останні дзвоники у дитячих садочках.

1369

У хмельницькому останні дзвоники лунають для випускників шкіл. На їх місце прийдуть маленькі випускники дитячих садочків. Випускники крокують у доросле життя, а прощаються із рідними садочками співами та танцями.

Підійшов до кінця навчальний рік. І  дитячі садочки міста випускають майбутніх першокласників. Вже традиційно випуск святкують запуском кульок в небо із надіями на краще життя та мир над головою. Шестирічні дітлахи вперше у своєму житті залишають стіни вже такої звиклої та любої домівки. І вирушають поки ще у невідомий світ першокласника.

Важко прощатися із випускниками і для вихователів. Хоча для пані Валентини цей випуск не перший, та сум залишається.  За три роки вже встигла прив’язатися до дітей і полюбити, як рідних.

Батьки сьогодні святкують разом із дітьми. Щасливі, що вдало закінчився перший етап дорослішання власних чад, і вже готуються до нових звершень. За роками, проведеними у садочку, будуть сумувати. Та ще більше – за вихователями.

По закінченню урочистої частини випускники отримали дипломи. Також від народного депутата України Сергія Лабазюка подарункові набори молодого школярика.

Також, відсвяткували випуск у навчальному закладі «Вербиченька». Маленькі випускники приймали вітання від усього робочого персоналу. А для батьків звучали побажання залишатися мудрими та терплячими до дітей у майбутньому навчанні.

" " " "