«Пірати серед міста»

1964

Битва на мечах та пишні спідниці. Вихідними у Хмельницькому біля кінотеатру «Планета» відбувся флешмоб за участю танцювального колективу «Альборадо». Таким чином керівництво кінотеатру намагалося привернути уваги до п’ятої частини кінострічки «Пірати Карибського моря».

У Хмельницькому розпочався прим”єрний  показ п’ятої частини «Піратів Карибського моря». Аби привернути увагу громадськості, керівництво кінотеатру «Планета» влаштували міні-виставу у центрі міста. Танцювальний колектив «Альборадо» перевтілилися у справжніх піратів. До виступу номер готували ще з виходу другої частини кінострічки. І тепер вони вправно танцюють із залізними мечами.

Історія «Піратів» розпочалася у 2003 році із «Прокляття Чорної Перлини». А цього року на світ вийшла наступна частина франшизи «Помста Салазара». У кінострічці глядач побачить харизматичного Джека Горобця, який блискавично та дотепно впорається із усіма ворогами. Організатори флешмобу обрали фільм про піратів через його шалену популярність.

Учасники танцювального колективу задоволенні вибором фільму. Задля нього вони і перевтілювалися. Бо самі полюбляють попередні частини фільму і планують відвідати кінотеатр, аби побачити продовження пригод усіма улюбленого героя.

Також керівництво кінотеатру безкоштовно дарували два квитки на перегляд кінострічки усім чоловікам, які перевтіляться у славетного Джека Горобця.

" " " "