6 постраждалих, серед яких і малолітня дитина: результат вибуху гранати у Кам’янці-Подільському

Трагічний випадок трапився вчора, 15 липня, у Кам’янці-Подільському

464

Близько о пів на восьму вечора, біля магазину «Фея», що на вулиці Розвадовського,  було чутно звуки, що нагадували постріли. На місце події одразу ж викликали  правоохоронців. Зꞌясувалося, що навпроти магазину вибухнув невідомий пристрій, за попередньою версією – граната. Очевидці події зазначають, що вибухівку кидали, власне, у саме приміщення магазину.

Внаслідок вибуху, постраждало шестеро людей, серед них і чотирирічна дитина. Усіх постраждалих госпіталізовано до лікарні Кам’янця-Подільського, де медичні працівники надають їм необхідну медичну допомогу. Є відомості, що найбільше постраждала 30-річна жінка. Стан якої розцінюють як важкий.

Поліції вдалося затримати  ймовірного підривника. Зловмисником виявився шістдесятирічний місцевий житель, який перебував у  нетверезому стані. У поліції кажуть, що він мав проблеми із законом і раніше. У чоловіка уже була судимість.

ЗМІ Кам’янця-Подільського повідомляють, що підозрюваним виявився тренер змішаних єдиноборств, який є «кримінальним авторитетом». Наголошують, що чоловік уже не раз притягався до відповідальності за тяжкі злочини.

На місці події працює слідчо-оперативна група, яка зꞌясовує усі подробиці справи.

" " " "