«Дострілявся»꞉ хмельничанина засудили за стрілянину в місті

Чоловік, який уже неодноразово мав проблеми із законом, влаштував стрілянину, відзначаючи своє тридцятиріччя

467

Події відбувалися у липні 2018 року, на вулиці С. Бандери, що у Хмельницькому.  Неподалік одного з магазинів, що розташовані на цій вулиці, стояла компанія із чотирьох, раніше незнайомих чоловікові, осіб. Він дістав револьвер, який завжди носив з собою, та двічі вистрілив у незнайомців. А потім ще й наздогнав та ще здійснив два постріли у 21−річного потерпілого.

 

Під час досудового розслідування горе−іменинник розкаювався та визнав свою винуватість. Проте суд врахував, що чоловік поводився дуже зухвало та стріляв по людях абсолютно без жодних причин. Тому вироком Хмельницького міськрайонного суду його засуджено до 4 років позбавлення волі.

Проте, лава підсудних чоловікові знайома уже давно. Вперше його судили у 19 років. Всього ж у місцях позбавлення волі він провів 11 років. Молодик уже встиг здійснити незаконні заволодіння транспортними засобами, замах на злочин, втягнення  неповнолітніх у злочинну діяльність. Крім того, чоловік також «відзначився» при придбанні, отриманні, зберіганні та збуті майна, яке отримав злочинним шляхом.

Нагадаємо, що засудили жителя Миколаїівщини, який ошукав довірливих хмельничан

" " " "