Грабіж та вбивство у Хмельницькому꞉ зловмисникам може загрожувати пожиттєве увꞌязнення

Події, за які доведеться відповідати двом 34−річним чоловікам, відбувалися ще у квітні

855

29 квітня, на одному із підприємств Хмельницького, було знайдено вбитого охоронця. Нелюди залишили на тілі чоловіка більше 40 колото−різаних ран. Крім того, власник підприємства заявив, що зникли матеріальні цінності та з сейфу  викрадено понад 50 тисяч доларів США.

Злочинці «спрацювали» доволі чисто. Слідів майже не залишилося. Тому правоохоронцям довелося переглянути десятки годин записів із відеокамер вуличного спостереження. Та все ж їм вдалося виявити двох чоловіків та відслідкувати їх шлях. Після проведення слідчих дій зꞌявились цілком окреслені підстави підозрювати у вчиненні злочину двох 34−річних чоловіків, які працювали на цьому ж підприємстві, повідомляють у секторі комунікації Нацполіції у Хмельницькій області.

Після оголошення підозри було проведено 16 обшуків. Обшук провели і в Києві, де зловмисники збували крадені матеріальні цінності. Крім того,правоохоронці вилучили частину грошових коштів.

За скоєне зловмисникам  доведеться відповідати за пунктами 6, 12 частини 2 статті 115 умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів групою осіб, а також частиною 4 статті 187 розбійний напад, вчинений з метою заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень Кримінального кодексу України.

Зараз триває досудове розслідування. Обом злочинцям суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєний злочин їм може загрожувати довічне увꞌязнення.

Нагадаємо, що за умисне вбивство засуджено мешканця Славути

 

" " " "