Майже пꞌять років за хуліганство доведеться « відсидіти» хмельничанину

Події відбувалися ще у 2019 році, у травні, посеред вулиці , у Хмельницькому

433

Тоді чоловік, який, уже, до речі, мав багате кримінальне минуле, напідпитку вирішив прогулятися містом. Однак із собою взяв кухонний ніж та газовий балончик. Під час своїх походеньок він безрпричинно побив неповнолітнього хлопчину, вдаривши кілька разів в обличчя. Потім розпилив газ з балончика в очі незнайомому перехожому. Проте, очевидно, цього йому було замало, бо наступною жертвою хулігана став абсолютно незнайомий 55-річний чоловік. Йому  нападник наніс кілька ударів ножем в різні частини тіла. Крім того, продовжував погрожувати ножем іншим громадянам, розповіли у Хмельницькій обласній прокуратурі.

На щастя, небайдужі люди викликали правоохоронців. Вони й затримали неадеквата на місці злочинів.  Він, до речі, уже відбував покарання  за умисне вбивство, згвалтування, хуліганство, майнові злочини. Проте, як засвідчили події, виправлятися не збирався.

Справу хулігана розглянули у Хмельницькому міськрайонному суді. Вироком якого чоловіка засуджено до чотирьох з половиною років позбавлення волі

 

" " " "