На Хмельниччині псевдомінер укотре підняв на ноги поліцію і надзвичайників

"Жартівника" вдалося впіймати

758

На Хмельниччині, вже вкотре, псевдомінер підняв на ноги поліцію та надзвичайників. Цього разу було “заміновано” всі основні об’єкти у Волочиську. Оперативним службам довелося швидко реагувати на дзвінок щодо замінування.

В центр міста негайно були стягнуті поліцейські, кінологи, вибухотехніки, рятувальники і медики. У пошуках ймовірної вибухівки було обстежено великі інфраструктурні об’єкти: адміністративні будівлі, залізничний та автовокзали. Загалом спеціалістам довелося обстежити майже 24 тисячі квадратних метрів території. Усе це – велетенська робота і велика трата часу. Вибухівки, на щастя, ніде не знайшли.

Водночас правоохоронці за своїми каналами шукали “мінера”. І знайшли. “Жартівником” виявився 51-річний житель одного із сіл Хмельницького району. Він був добряче напідпитку. Затриманий пробував пояснити свій вчинок помстою за звільнення з роботи.

Читайте також: «Замінування» Хмельницького національного університету꞉ нові подробиці

Та у нього це вже не вперше. У 2018 році його вже було засуджено за аналогічний вчинок. І лише навесні цього року чоловік звільнився після покарання за свій попередній “жарт”. Тепер йому світить черговий термін: від 4 до 8 років.

…Чи то 51-річний чолов’яга, доживши до таких літ, ще не вийшов із віку підліткових розваг, чи, може просто в колонії йому комфортніше, ніж на волі.

" " " "