На Хмельниччині “смотрящий” СІЗО отримає додатковий термін ув’язнення

Кримінальний авторитет встановив у пенітенціарній установі свої правила

453

Незабаром постане перед судим кримінальний авторитет, який був призначений злочинним світом на роль “смотрящого” у Хмельницькому СІЗО. Крім того, він спричинив тілесні ушкодження працівнику “Хмельницького слідчого ізолятора”. Прокура вже зібрала достатньо доказів для обвинувального висновку і передала справу до суду.

Відомо, що 30-річний чоловік, маючи авторитет у кримінальних колах,  був призначений злодійською спільнотою на роль “смотрящого” у ці пенітенціарній установі. Він мав наглядати, щоб у СІЗО усе було “по понятіям”, і щоб усі тимчасово ув’язнені дотримувалися негласних правил, встановлених у кримінальному світі.

Однак “смотрящому” виявилось мало влади на підозрюваними. Він захотів підпорядкувати собі ще й декого з персоналу СІЗО, піднявши руку на співробітника цієї установи. Експертиза зафіксувала легкі тілесні ушкодження, які кримінальний авторитет наніс співробітнику СІЗО.

Читайте також: Поліцейські Хмельниччини викрили канал постачання наркотиків до Хмельницького СІЗО

Тепер його судитимуть не лише за тією статтею, за якою його підозрювали раніше, але й за встановлення злочинного впливу у державній пенітенціарній установі, а також за нанесення тілесних ушкоджень її працівнику. В перспективі зухвалому кримінальному авторитету “світить” від 9 до 15 років позбавлення волі.

" " " "