На Хмельниччині судитимуть «смотрящого» за Деражнянщиною

Чоловік відбув покарання за вбивство та, маючи авторитет серед кримінального кола, був «смотрящим» за колишнім Деражнянським районом

721

Відбуваючи покарання за умисне вбивство у виправній колонії, що місті Дрогобич, він  ігнорував усі встановлені правила поведінки установи. Такими діями засуджений добився поваги та авторитету серед інших осіб, що провадили злочинне життя. Він мав статус «смотрящого» за колонією. А, звільнившися звідти, отримав підтримку серед представників злочинного кола Хмельницької області, затвердився у статусі «смотрящого» за Деражнянщиною, повідомляють в обласній прокуратурі.

Перебуваючи у такому статусі, зловмисник проводив розподіл серед раніше судимих осіб різних напрямків злочинної діяльності та координував їх роботу. Одним із видів їх діяльності було придбання та збут підробленої національної валюти.

Крім того, разом з двома спільниками, чоловік вимагав у мешканця Деражні 35 тисяч гривень, не маючи жодних на це підстав.

Правоохоронці викрили його ще в лютому цього ж року. Досудове розслідування уже завершилося. Обвинувальний акт щодо нього направлено до суду. Хмельничанина обвинувачують в умисному встановленні та поширенні в суспільстві злочинного впливу, вимаганні грошей та у махінаціях з підробленою валютою. Зараз він перебуває під вартою.

Нагадаємо, що за поранення знайомого житель Ізяславщини  відбуватиме покарання у місцях позбавлення волі

 

" " " "