На Хмельниччині синові коноплі обійшлися батькові у 8500 гривень

Батько намагався вигородити сина, в якого знайшли конопляну плантацію, та пропонував хабар поліцейському

650

У Полонському районі поліцейські під час обшуку виявили в одного з жителів невелику плантацію конопель. У себе на городі він виплекав 124 кущі відбірних рослин. Звісно, ж, правоохоронці все знайдене влучили, а на молодого “ботаніка” склали протокол.

Однак батько “плантатора” вирішив за будь-яку ціну відкупити сина від кримінальної відповідальності. Ну, не так щоб зовсім за будь-яку, але за 200 доларів був готовий. Він запропонував ці гроші начальнику сектору кримінальної поліції Полонського відділення. Але той від хабара відмовився і відправив чоловіка додому.

Та батько не вгавав. Наступного дня він знову подався до правоохоронця. Щоправда, цього разу запропонував йому лише 150 доларів. Розгніваний поліцейський вирішив провчити настирливого чоловіка та склав протокол про спробу підкупу службової особи.

Читайте також: Слідчі Хмельницького теруправління Державного бюро розслідувань викрили поліцейського-наркодилера

Днями Полонський районний суд розглянув цю справу. Чоловік свою провину визнав. Тож Феміда знайшла можливим не призначати йому суворого покарання, але сплатити 8500 гривень штрафу батькові усе-таки доведеться. А це більше, ніж 200 доларів.

" " " "