На Шепетівщині за смертельне побиття товариша засудили чоловіка

Трагічні події відбувалися у Шепетівці , у березні цього року

368

Близько 4 години ранку, шостого березня, правоохоронцям зателефонували з лікарні та повідомили, що у приміщенні приймального відділення, помер невідомий сорокарічний чоловік,якого доставили з травмою голови. Поліцейські почали перевірку та швидко встановили особу загиблого шепетівчанина.

Правоохоронці, провівши ряд заходів, становили й затримали чоловіка, який наніс загиблому смертельну травму. Кривдником виявився тридцятивосьмирічний шепетівчанин, який, до того ж, мав судимість за злочини, повꞌязані з наркотиками.

Зꞌясувалося, що напередодні обоє чоловіків розпивали спиртне, у будинку їх спільного знайомого. Згодом їм склала компанію дружина власника будинку. Чоловіки вийшли надвір аби погомоніти. Однак, через ревнощі, між ними спалахнула сварка. Вони стояли на східцях і під час словесної перепалки, обвинувачуваний вдарив опонента. Той впав зі сходів, вдарившися головою об бетон. В результаті падіння чоловік , отримав закриту черепно-мозкову травму та втратив свідомість,  а зловмисник одразу ж втік із місця події. Наступного дня потерпілий помер у лікарні .

За фактами події слідчі Шепетівського РУП відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ККУ. А Шепетівський міськрайонний суд визнав винним  його кривдника у заподіянні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (частина 2 статті 121 КК України). Тридцятивосьмирічному чоловіку призначено покарання у  вигляді позбавлення волі терміном на 8 років 6 місяців. Крім того, чоловіку доведеться сплатити на користь доньки загиблого 300 000 гривень моральної шкоди

 

" " " "