«Наркокетчуп» з Києва не потрапив до адресата у Хмельницький СІЗО

Неодноразово особам, які перебувають у слідчому ізоляторі намагаються передати заборонені предмети, серед яких найчастіше трапляються наркотики, телефони та сім−картки

540

Винахідливість відправників не перестає дивувати, адже вони вигадують доволі хитромудрі комбінації аби замаскувати заборонене. Проте працівники подібних установ  не втрачають пильності та вправно виявляють заборонені речі.

Так, вчора, 11 серпня, у Хмельницькому СІЗО проводили спецоперацію під умовною назвою «Заслон». У  її рамках працівники установи знайшли заборонені речовини.

Вони містилися у поштовій посилці, що прийшла з Києва для одного з увꞌязнених. У пачці кетчупу відшукали  білий порошок, дуже схожий на наркотики. «Начинка для кетчупу»  була дбайливо загорнута у три поліетиленові згортки. А вже упаковка кетчупу «Чилі» послужила схованкою, повідомили у СІЗО.

Відразу ж на місце події викликали слідчо−оперативну групу Хмельницького РУП. Поліцейські вилучили згортки з речовиною та відправили на експертизу. Вирішується питання про внесення відомостей про цей випадок до єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, що викрито групу шахраїв, які із СІЗО “продавали” пальне

" " " "