Не «домовився»꞉ затримано адміністратора хмельницького ринку, який намагався «підкупити» поліцейського

Чоловік, котрий працював адміністратором одного із ринків обласного центру, вирішив владнати свої проблеми із законом за допомогою грошової « винагороди»

566

На нього уже було складено кримінальне провадження за фактом вимагання та отримання 30 000 гривень, які він нібито готував  аби передати третім особам, що обіцяли забезпечити безперешкодну торгівлю підприємців  на ринку. Після відкриття кримінального провадження хмельничанин вирішив залагодити справу. Він звернувся до заступника начальника слідчого відділення розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності Хмельницького РУП і попросив посприяти у закритті кримінального провадження. Натомість пообіцяв солідну винагороду− 1000 доларів США.

Проте поліцейський одразу повідомив про сумнівну пропозицію у Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції. Після цього адміністратора ринку було затримано під час передачі першої частини від загальної  «відкупної» суми. Тепер чоловіку доведеться відповідати  за спробу підкупу поліцейського. Наразі йому оголошено про підозру та затримано. За цей вчинок чоловіку може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що за спробу підкупити поліцейського раніше було затримано жителя Старокостянтинова

" " " "