Операція «МАК−2021» на Шепетівщині꞉ не лише наркотики, а й зброю та вибухівку виявили у декого з «наркоаграріїв»

Цього разу відзначилися жителі Полонщини та Ізяславщини

568

Протягом вихідних поліцейські Шепетівського району проводили заходи у рамках операції «Мак −2021». Зокрема, правоохоронці провели санкціонований обшук на обійсті одного з мешканців с. Титьків, що на Полонщині. Під час обшуку у нього вилучили рослини, що дуже схожі на коноплю, пристрій для куріння та муштук з нашаруваннями речовини рослинного походження зеленого кольору.

Однак, ще більше цікавого чекало на поліцейських на горищі. Там господар обладнав наркосушку, повісивши висушуватися зібраний урожай. Усі 39 рослин правоохоронці вилучили та відправили  на експертизу, а господаря цього добра перевіряють на причетність до торгівлі наркотиками.

Ще одного дуже дбайливого господаря, правоохоронці виявили у Ізяславі. Чоловік створив власний «садок», де росла конопля висотою від півтора метра до чотирьох метрів. Дбайливий господар добре доглядав рослини та ще й удобрював мінеральними добривами. Крім того, аби приховати свою незаконну діяльність він сховав садок за високим парканом.

Однак чоловік займався не лише наркоаграрною діяльністю. Під час санкціонованого обшуку у його домівці виявили  травматичний пістолет та вибуховий пакет.Наразі встановлюється їх походження.

Коноплі відправили на дослідження. Чоловіка також перевіряють на причетність до торгівлі наркотиками.

 

Третього  громадянина , у якого  виявили та вилучили 12 рослин конопель, 4 сухих стебла, подріблену речовину, подібну до канабісу  та 6 зрізів пляшок із нашаруваннями, також виявили на Ізяславщині.

За усіма наведеними випадками відкрито кримінальні провадження та ведеться слідство.

Нагадаємо, що влітку у Ленковецькій ОТГ поліцейські виявили незаконні насадження коноплі

" " " "