Підкуп як вирішення справи: жителя Хмельниччини затримано на спробі дати хабар правоохоронцю

Деякі громадяни намагаються владнати свої справи, особливо, коли це стосується проблем із правоохоронними органами, за допомогою хабарів

703

Однак, вони не розуміють, що при цьому автоматично стають порушниками закону та притягаються до кримінальної відповідальності. Зокрема, 29-річний житель Хмельниччини став винуватцем ДТП, у якому травмувалася особа. Чоловік вирішив уникнути покарання і відправився у місцеву поліцію. Він запропонував заступнику начальника поліції м. Старокостянтинова «відкупні», аби лише той посприяв закриттю кримінального провадження.

Ціна послуги була немалою. Винуватець пропонував посадовцю 1000 доларів США. Проте начальник був непохитним. Він повідомив про наміри чоловіка до до Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ.

А, далі, нещасливця, затримали при передачі першої частини суми , що становила 500 доларів. Предмет хабаря було вилучено. Чоловіка затримано. Слідчі готують оголошення про підозру. Тепер, за надання неправомірної вигоди службовій особі, йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення терміном від 4 до 8 років.

Нагадаємо, що жителів Хмельниччини, які намагалися підкупити правоохоронців судитимуть

" " " "