Спроба підкупу не вдалася: хмельничан, які пропонували хабар поліції, судитимуть

Одразу двоє жителів Хмельниччини змушені будуть відповісти за спроби підкупу працівників поліції

593

Події відбувалися протягом травня та червня цього року. Так, у Шепетівці, 50-річна жінка, яка раніше мала проблеми з законом, скоїла крадіжку. Зрозумівши, що потрапила в халепу, адже перебувала на іспитовому терміні, вирішила залагодити справу, підкупивши слідчого. Однак, при передачі частини усієї запропонованої суми коштів – 200 доларів  США, жінку затримали.

А вже у червні, подібним чином, відзначився і  мешканець Славути. Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, сів за кермо авто. До того ж, у нього не було жодних документів на транспортний засіб. Правоохоронці вилучили автомобіль. А ось славутчанину все ж хотілося повернути автівку якнайшвидше. Тому  й  завітав до місцевого відділення поліції, де звернувся до заступника начальника , з пропозицією вирішити питання за гроші. Суму пропонував немалу – 10 тисяч гривень. Проте спроба підкупу провалилася.

Слідчі, які розслідували справи, уже скерували обвинувальні акти на судовий розгляд, де й визначать покарання підозрюваним.

Нагадаємо, що  Хмельницький апеляційний суд відхилив обидві скарги обвинувачуваної у вбивстві хмельницької підприємиці, а в Шепетівці за крадіжку майна та канабіс судили місцевого жителя

" " " "